Här kommer några foto som redan är historia. Men grejerna vi pysslade med finns ju kvar. En del är klara medan andra finns kvar för att ta fram när lusten faller på att fortsätta. 
 
Även om det var vi tjejer som kom med ideén så var alla med på ett hörn. Här är det barnbarnets lilla hand som är på väg för att undersöka en sax. Finns mycke spännande saker att undersöka.  
 
 
 
 
 
Scrappbooking var det som dominerade. Här är ett av albumen som undan för undan fylldes med foton och dekorationer. Vackert och roligt!
 
 
 
 
Ett unikt kort för att överraska en kompis. Visst blir det extra kul att ge något man gjort själv.
 
 
 
 
Medan den kvinnliga delen av familjen pysslade spelade killarna bandy och servade oss däremellan med fika och mat. Att  fixa mat till tio personer gör man inte på tio minuter så vem tror ni var ute i köket  lite då och då. Tydligen tror jag att jag kan det där? 
 
 
 
 
 
Symaskinen får vi inte glömma bort. Med jämna mellanrum surrade den hemtrevligt i rummet bredvid. Visst är det roligt att sy barnkläder.
 
 
 
 
På förskolan kommer nu gammal inredning bytas ut mot diverse nytillverkade saker. Här ringar gjorda av restmaterial från olika företag. Det blir mindre sopor och barnen får roligt.
 
 
 
 
Till sist mitt bokfodral som kanske inte riktigt blev vad det var tänkt. Framförallt är det bra att det finns böcker i olika storlek när det nu blev för litet för boken det var tänkt till.
 
 
 
 
Det var bara väldigt lite från en fantastiskt rolig dag och jag ser redan fram emot nästa. Kanske vi då väljer att göra något annat. Vem vet?