Lite lätt och smidigt tänkte jag göra ett collage över några små bokmärken jag gjort och håller på att göra men eftersom tekniken inte riktigt är på min sida så får det bli som det blir.
 
 
Ett hjärta som blev lite si och så. Jag testade att brodera det i hopp om att det skulle bli bättre men inte. Däremot fyller det sin funktion. Kanske nästa, som jag tänkte ge bort till Alla hjärtans dag blir bättre och annars blir det väl bra ändå. Det är ju tanken som räknas. Inte att det är perfekt.
 
 
Prinsesstårtan är jag rätt nöjd med. Du kan hitta mönstret här http://kungenomajkis.blogspot.se/2011/06/virkat-bokmarke-med-monster.html. Det går ju också att svänga till en liten snodd som den jag gjort av svärmors gammla garn. Kul att kunna hitta på något att göra av det.
 
 
Ugglor, av någon anledning sammankopplar jag dem med böcker så det får bli motivet på nästa bokmärke. Tänkte sätta den på en bit tyg.  Frågan är vilket? Säckväven eller det svarta som skymtar inunder. Mönstret till ugglan finns här http://dammsamlare.blogg.se/2012/july/virkad-uggla.html
 
De går snabbt att göra bokmärkena. Bara att plocka fram fantasin och leka och vips så blir det något. Ibland snyggt, ibland mindre snyggt men sånt är livet. Mina händer och tankar har iallafall fått någon slags vila och tillfredställelse. Låter det konstigt. Ja, kanske det men jag är nog lite konstig.
 
Var rädd om dig
 
 
 
#1 - - Camia:

Oj, vad söta! Tror jag skall försöka mig på att göra några till Alla Hjärtans Dag.

Svar: Lycka till!
Maria Bromander