När? Var? Hur?

Publicerat i: Vardagen
 
Fredag eftermiddag och en trevlig arbetsdag börjar närma sig sitt slut. Solens strålar värmer och har jagat bort de senaste dagarnas isiga vindar. Åtminstone till en del. Idag lämnade jag tjocka vinterjackan hemma för att istället klä mig i tröja och täckväst. Känner mig befriad på något sätt där jag nu står tillsammans med min vän vid en solvägg mitt i stan väntande på färdtjänsten som ska köra oss till vännens hem. 
 
Då jag sätter mig i min lilla Ford för att avverka ännu några mil vet jag att just denna soliga eftermiddag ska det ske. Inspirationen flödar så sagt och gjort, hos fröken Frö inhandlas lite växter. Kruka och jord finns i källaren och några björkkvistar tar jag i i skogen. Resultatet blir detta.
 

Som du kanske förstår var det ju nu inte alls detta jag tänkte skriva när jag satte rubriken. Men trots detta blir jag nu tvungen sätta punkt för att krypa till kojs. Imorgon ska jag upp tidigt för att spana mer växter plus lite annat smått och gott på lördagens torghandel. Efter det följer fortsättning på rubriken När? Var? Hur? 
 
Vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Anna-Lena:

Så fint det blir när man kan plantera ut växter igen. Det är som om man börjar leva på nytt. Helt otroligt med en så tidig vår. Hur det kommer sig att den är så tidig kan man ju fundera på. Men mest njuter jag.

#2 - - Bosse Lidén:

Det blev ett fint slutresultat. Hoppas du hade det lika fint och trevligt under helgen. Underbart att få vara med om det ännu en gång. Vi åkte iväg ut på Österlen både på lördagen och söndagen och letade vårtecken. Din rubrik fick mig att tänka på boken som pappa fick i julklapp varje år. Den var spännande att titta i, tyckte även jag. Önskar dig en fin ny vecka.

#3 - - Mia:

Snyggt och välkomnande! Ha en god fortsättning på helgen!