Gott Nytt År!

Publicerat i: Vardagen
Det är nyårsaftons morgon, jag har precis ätit frukost och eftersom jag tycker om ha gott om tid på mig på morgon kanske jag åtminstone hinner skriva en liten nyårshälsning till er innan det är dags åka till jobbet. Det är jag och julgranen som sitter här men inte ens den har jag tänt eller väckt ännu. Mörkret känns ibland rätt vilsamt. Ikväll ska den få glittra och glimma igen.
 
 
 
 
Ute är det sju grader varmt och det kan väl inte hjälpas utan jag saknar den friska vinterluften lite grann. Inbillar mig att vi människor mår bättre om vinter får vara vinter och tvärtom. Men att slippa halka och isiga vindrutor är ju en positiv sida av det hela och lite vinter har vi ju trots allt haft. Kanske vi får smaka lite till annars kanske nya året helt enkelt får innehålla en resa norrut faktiskt. 
 
 
 
 
Nu är årets sista arbetsdag slut. "Då ses vi 2017. Gott slut och Gott Nytt på dig" var dagens slutreplik. Med andra ord har ett nytt år rullat igång imorgon bitti och dagarna kommer gå lika fort som det gjort 2016 antagligen. Frågan är vad vi kommer fylla dagarna med. På mitt tangentbord finns många bokstäver och kombinationer att välja på men om jag får tro bilden skadar det inte med en liten avdamning så här innan det nya året drar igång. 
 
 
 
 
 
Så väljer jag att avsluta som min arbetskamrat
 
 
Då ses vi 2017. Gott slut och Gott Nytt på dig!
 
 
Nyårskamar Maria
 
 

Det började med nytt datasystem på jobbet, fortsatte med att datorn kraschade. När den nya var någorlunda och jag känner mig så där säker på den slocknar mobilen bara så där utan vidare. Nu försöker jag lära känna denna nykomling och snart är nog alla appar på plats. Inte för jag har så många men man gör mer än man tror med den här lilla manicken. Värre är det med datorn för där saknas både ett och annat eller så leker det bara kurragömma ett slag. Hur som helst finns det på en hårddisk nere i snickerboa. Jag tror den kallas hårddisk. 

Fast nu sitter jag i en bil utanför racketcentrum och väntar på mina jobbarkompisar. Snart ska här bowlas och i väntan på detta knackar jag förbrllt på nya lilla manicken. Faktiskt första gången jag skriver ett inlägg på en mobil. Undrar just hur man lägger in en bild.

Där ser ni det blev alldeles galet men visst kan  de få vara först då så fina som de är hästapållarna. Dessutom bor de alldeles i kanten på vårt lilla samhälle. Jag gillar ha djur o natur på nära håll. Här börjar de bli kallt så det får  bli fingervantar på nu. Ni vet väl att det finns fingervantar med touchfunktion. På återseende. Förhoppningsvis dröjer det inte så länge till nästa gång. 

 

Maria

 

Visa fler inlägg