Midsommarafton.

Publicerat i: Vardagen
Även hästarna behöver ju mat en midsommarafton så tillsammans med dotter och hennes familj gjorde vi ett besök i stallet. Undrar just vad en häst har för förväntningar på en sådan här dag? Kanske en morot ... eller ... Troligtvis är de inte lika hispiga som vi människor som suckar över "typiskt midsommarväder" och mycket annat.
 
 
 
 
Här har vi Paulina och hennes båda kompisar i hagen.
 
 
 
 
Medan pappa hämtar hö fixar morfar och Nadina vatten. Tycker de samarbetar bra de där båda.
 
 
 
 
Så har alla fått och det är dags stänga ladan. Men där står ju ett badkar lastat och klart. Undrar om jag skulle kunna låna det i vinter när det blir kallt och ett varmt bad skulle sitta fint. Kunde ju bara köra in det i garaget och ... hmmm... Tål tänka på.
 
 
 
 
Alla hästar är ute. Stallet så städat och fint att det skiner och frisk luft blir det också.
 
 
 
 
Det blev en lugn midsommarafton för vår del men vilken dag. Alla som spått dåligt väder fick fel, åtminstone när det gällde vår lilla plätt på jorden. Den kvällen var så underbart skön att jag knappt förmådde gå in ens för att lyssna på Robert Broberg. Men det går se på svt play så det är lugnt. Bra det där med play tjänster.
 
 
 
Ibland blir faktiskt verkligheten sagolik, eller hur?
 
 
Maria
 
 
 
 
#1 - - Pernilla :

Hela helgen har varit sagolik. Så skönt med sommar och värme.
/P

#2 - - Gunnel :

En midsommarafton utan regn. Det är det många år sedan som vi hade här. I år överträffade den sig själv och vi hade väldigt hett och kvavt.

Svar: Jo de är nog lätträknade. Ha det gott!
Maria Bromander

#3 - - Bosse Lidén:

Fina bilder. Vilken bra idé du kom på. Kanske får du fila lite i hörnen på den. :)
Hoppas Robban underhåller i himlen.
Kram Bosse

Svar: Robban underhåller i himlen, var så säker och vi får njuta av det han delade med oss här. Badkaret blir nog renare med tiden fast enligt min far är det den smuts vi inte ser som är farligast.. :) Sommarkramar till dig!
Maria Bromander

#4 - - Lotta:

Härliga foto! Inte utan att saknar hästlivet ibland, det är 4 år sedan vi sålde vår sista häst. Hästar är rogivande djur. Vi hade också fint väder på midsommar, det regnade på natten men då satt vi i spelhålan och gottade oss.

Ha en fortsatt fin Julidag 😃

Svar: Jag saknar livet på landet men ... har ju inte så långt dit. Hästen är dotter och mågs . Det kallas måg va.... :/ Kram på dig!
Maria Bromander