Här & Nu.

Publicerat i: fotoutmaning
Här & Nu två ord som tål att tänka på och tankar har jag gott om när det handlar om Här & Nu. Att få vara Här & Nu är viktigt för mig på flera olika sätt bland annat för att få vila. Att tillåta sig släppa allt och bara vara Här & Nu har blivit ett måste, ett stort behov som kräver att få sitt för att lilla jag ska må bra.
 
 
Här en bild från en badstrand på Öland. Bredvid i gräset ligger jag och bara är eller jag menar bredvid i gräset låg jag och bara var. Den sköna stunden har blivit dåtid och är nu ett minne att njuta av. Jag skulle kunna visa många sådana bilder som var Här & Nu men som nu är Där & Då. Därmed har de inte blivit mindre viktiga.
 
 
Den kvällen tog jag och min lekkamrat kameran en promenad ner till stranden alldeles själva. En underbar kväll och tydligt var att ett och annat par helst sett att en tant med kamera valt en annan plats att utforska. Det var en fin Här & Nu dag som har blivit en Där & Då dag att glädjas åt.
 
"Alla dessa dagar som kom och gick
inte visste jag att det var livet."
 
(av Stig Johansson, författare)
 
 
Det var min tolkning av ordet Här & Nu. Här kan du besöka Sannas fotoutmaning och se andras tolkningar. 
 
 
 Trevlig Helg och hoppas du tar dig många fina Här & Nu stunder.
 
 
 
Kram Maria.
 
 
#1 - - Helen:

Du har så rätt att här och nu är det viktigt att bara vara. Jag har själv väldigt svårt med det men försöker träna på det. Bara att vara utan att tänka vare sig framåt eller bakåt, bara uppleva just här och nu.

#2 - - Tove Olberg:

Mycket fint om här och nu - där och då och bara vara - är!

#3 - - Catarina:

Så sant, stunder av avkoppling behövs för att tanka ny energi.

#4 - - KajsaLisa:

Flumma runt barfota i gräset en stund är inte fel, kul bild.

#5 - - BosseLidèn:

De orden av Stig Johansson är så vackra, vemodiga och sanna. <3
Intressant att följa dina tankebanor. Du har så rätt.
En underbar bild du tagit från din kväll med din kamrat.
Kram Bosse

#6 - - Gemsofmylife:

Här och nu är Viktigt och du fångade det i både Bild och ord som kändes in i själen Tack för att du är med så jag hittade hit !!
KRAM

Svar: Tack för uppmuntrande ord och välkommen till mig. Du ska veta att jag är glad för din fotoutmaning. Ett kanonbra initiativ. Kram!
Maria Bromander