Värme

Publicerat i: fotoutmaning

Det händer lite nu och då att människor av olika anledningar uttalar orden "Det är lite mycket i mitt liv just nu". Ibland stör jag mig på sådana där meningar som vi lägger oss till med. Alla har vi mycket omkring oss ibland och dessutom vet man sällan hur ens medmänniska egentligen har det. Hur som helst konstaterade jag för en stund sedan att jag antingen haft lite mycket att tänka på den sista tiden eller helt enkelt bara varit lat och ostrukturerad. Min mailkorg var om inte proppfull så oöppnad seden drygt en vecka tillbaka. Det hinner komma många mail under den tiden. Detta innebär också att få av er mina bloggvänner fått något besök under den här tiden. Julstressen det pratas om kanske påverkar oss mer än vi tror trots allt.

 

Värme är veckans ord i Sannas fotoutmaning. Hoppas jag hinner få med det här inlägget innan hon stänger för veckan. Värme, vilket ord skulle passa bättre denna årstid när jag fryser och huttrar mest hela tiden. Fast det är nog mest som det känns och i annat fall finns det vetekuddar, fårskinnstofflor, underställ och mycket mycket annat att ta till. Men bäst är kanske ändå braskaminen både som värmekälla och mysfaktor.

 

 
 
Så har vi motorvärmaren. Den måste bara nämnas nu när vintern är här på riktigt. Den värmer min lilla Fords hjärta, det vill säga motor och när jag tidiga kalla mornar ska till jobbet blir bilen faktiskt varm på nolltid. Ni vet väl förresten att Ford är den enda bil som har värmetrådar i fram och bakrutan. Tror jag? Ford är hur som helst en bra bilkompis framförallt när den är varm.
 
 
 
 
Ta väl hand om dig!
 
 
Bildresultat för varma hjärtan citat 
 
 
Kram 
 
 
Maria
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Mia:

Kram tillbaka och kör försiktigt på hala vintervägar!

#2 - - Anki:

En värmande brasa ... här tänkte vi lika :)
Bra med värmetrådar även i framrutan på bilen ... det skulle ha varit guld värt på den tiden man började jobba kl. 6 och isen var omöjlig att få bort från framrutan :)
Önskar dig en lugn fin vecka!
Kram

Svar: Detsamma önskar jag dig!
Maria Bromander

#3 - - Anonym:

Men det är mycket nu. Blir skönt med lite ledigt. Värme är gott att ha. Anna-Lena

Svar: Så sant. Det ska bli skönt med lite ledigt. Har semester i mellandagarna men nyår blir det till att jobba. Vikarierna är för få tyvärr. Ha det gott!
Maria Bromander

#4 - - Anna-Erika:

Hej! Japp, det var till ängeln som jag plattade hennes hår med plattången.
Livet har sin gång, även här uppe. Dalar och toppar, både bokstavligt och metaforiskt ;)
Kramar fr mig.

Svar: Kram tillbaks o hoppas er järnhandel finns kvar. Filten jag köpte där är en favorit o väl använd. ☺
Maria Bromander