Paus.

Publicerat i: Vardagen
 
Det var med en del envishet jag åkte till jobbet idag. Dagen skulle ju bli rätt lindrig. APT på förmiddagen och fixa lite delegeringar i eftermiddag. Inte särkilt betungande tänkte jag. Något som däremot kändes mycket betungande på ett märkligt bomullsliknande och värkande sätt var mitt huvud men det brukar lätta bara man får lite frisk luft. Vilken idiot jag var!
 
Nog för att dessa APT kan vara tjatiga men allteftersom tiden gick blev det jobbigare och jobbigare bara att sitta ner. Det där jag upplever som tjat ibland hörde jag knappt. Efter mötet kan man säga att jag på "sittande ända" talade om att nu sjukskriver jag mig. "Åk hem med dig din envisa käring" tyckte min omtänksamma kollega vilket jag gjorde med omedelbar verkan.
 
 
 
 
 
Köpte en räkmacka som tröst och tog med mig hem. Om nu bilden är suddig så är det bara sådan jag är just nu men observera, det beror inte på ölen jag hittade i källaren. Ibland mår man väldigt bra av en öl även om man anser sig höra till nykteristerna. 
 
 
 
 
 
Nu laddas här med böcker. Sorgligt nog gillar inte mina ögon att läsa just nu. De rinner och svider men då blir jag ju inte lurad att tjuvstarta. Här packas nämligen resväskorna så snart blir det till att ligga på latsidan och bara njuta igen. Ni kommer heller inte få se mig här på ett litet tag. Dels för att ögonen bråkar och dels för att jag helt enkelt flyr ett tag men sedan hoppas jag komma igen.
 
 
 
 
Kanske ändå min sega kroppastolle skulle kunna pilla lite med alla dessa gamla restgarner tills det är dags att åka. Finns många som behöver något varmt och gott just nu och lite enkla småplagg kräver inte ett par ögon som är på helspänn hela tiden. Om du är intresserad finns på facebook en grupp som heter Handarbete för välgörenhet. Kanske något för dig också?
 
 
 
 
 
Nu har jag beklagat mig mer än tillräckligt. Kanske det är bra att bli lite sjuk ibland så man bättre kan uppskatta hälsan. Vad vet jag men akta er riktigt noga för baciller och influenser. De är inte alls roliga!
 
 
Höstkramar till er alla!
 
 
Maria 
Visa fler inlägg