Ögonblick.

Publicerat i: Vardagen
 Klockan är slagen och när jag ska trycka av signalerar kameran att batteriet är slut. Upp med mobilen och där fastnade klockan på Kristine kyrka i Jönköping. Jag har idag upptäckt att det stora flertalet kyrkor nog faktiskt inte har en klocka men kyrkklockorna slår och tiden går uppenbarligen i alla fall. 
 
 
 
 
Utan änglavakt skulle jag inte kunna vara med i Bosses lek idag. En älgko och två kalvar som tyvärr blev föräldralösa. Jag kan bara sägä "Tack min Gud för att dina änglar rykte ut även denna gång".
 
 
 
 
Från scoutläger finns många fina ögonblick i mitt minne men här har olyckan varit framme ordentligt. Den scouten hade också änglavakt av stora mått även om han fick gå gipsad den sommaren. Yxan slant och gick in i fotens ben. Då var det inte så kul vara kårchef men vi fick många fina stunder trots allt. Det kunde gått mycket värre.
 
 
 
 
I lördags överraskades jag helt utan förvarning av dessa vackra blommor. "Du ska ha den här buketen." "Varför då" sa jag med ganska ynklig röst. "För du behöver dom". Då föll det både en och två tårar får jag erkänna. Givaren var ägaren till en firma vi i fotokursen besökte. Vill du se hennes instagrambilder kan du klicka HÄR.
 
 
 
 
När jag tänker fina ögonblick i mitt liv så går det inte komma ifrån våra mcturer. Snart är det dags!
 
 
 
 
Och till sist här är några av årets första blåsippor. Det var något som smällte i mig då jag fick se dom sticka upp där i det gråbruna gräset. Livet är förunderligt och våren är här för att stanna.
 
 
 
 
Med den bilden vill jag önska en riktigt 
 
 
GLAD PÅSK!
 
 
Maria
 
 
#1 - - Bosse Lidén:

Vilken kontrast mellan de underbara blåsipporna och änglavaktsbilden.
Kristine kyrka. Där jobbade min gudfar i många år som inre vaktmästare. Det hände att han ryckte in som pensionär också i flera år. Annars är de med i Allianskyrkan i Huskvarna.
Att få blommor är mysigt.
Hoppas ni får flera trevliga utflykter men ta det försiktigt på vägarna på de två hjulen.
Tack för ditt blogginlägg och din medverkan.
Kram Bosse.

#2 - - wiolettan:

Åka motorcykel, så härligt, men nu var det länge sedan jag fick den möjligheten.
Underbara blommor som du fick.
Änglavakt, ja, det är så skönt att änglarna finns och hjälper och beskyddar oss. Av bilen att döma blev det en rejäl smäll.
Tack för dina fina och talande bilder. Bra och tankeväckande inlägg.
Kram och önskar dig samtidigt en fin påsk.

#3 - - anna-lena:

Ett sådant bra blogginlägg. Visst är det ögonblick, speciella händelser, som gör livet till det är. På gott och ont. Änglavakt, det har vi alla ibland. En skyddsängel som inte har förmåga att uppskatta ordentligt. Önskar dej en riktigt bra påsk!

#4 - - Yvonne:

Härligt att våren är på gång! Visst är det underbart när de första vårblommorna börjar kämpa sig upp. Snön har nyss försvunnit här men snödropparna har kämpat sig fram genom tjälen.
Glad Påsk till dig vännen! Kram

#5 - - Anonym:

Vilka fina och tankeväckande ögonblick du bjuder på. Tur att änglarna skyddar oss när vi råkar illa ut😇 Ha en riktigt glad påsk 🌷
Gunwah

#6 - - Anonym:

Vilka fina och tankeväckande ögonblick du bjuder på. Tur att änglarna skyddar oss när vi råkar illa ut😇 Ha en riktigt glad påsk 🌷
Gunwah

#7 - - Pernilla:

Fy för ditt andra ögonblick. Det tredje också förresten men viltolyckor kan på något sett sluta hur som. Änglavakt var ordet.
/P