I trädgårdarna runt omkring är det förbril aktivitet. En räfsar, en annan putsar fönster och här sitter jag. Aktiviteten handlar mest om skrivbordsarbete men förra veckan var även jag lite aktiv när det gällde att förbereda sommaren. Då åkte gubbens och min garderob ute på altanen vilket var välbehövligt vill jag säga.
 
Där har vi förresten haft gäster helt ovetande i vinter. Varmt och gott tycks de haft det dom rackarna så nog tycker jag de kunde betalt lite i hyra. De hade nämligen både tillgång till mat och inomhustoalett . Ja ja, alla har ju rätt att leva. "Var bor du lilla råtta ..." Maken påpekade omedelbart att det var möss när jag kallade dom råttor och jag får väl ge mig.
 
 
 
 
Denna vår är inte lik alla andra vårar. Varje ledig stund brukar tillbringas i trädgården men med detta knä är det inte så lätt. Som tur är finns mycke vackert på nära håll. Kameran har inte varit med så ofta på sistone men även mobilen har ju denna lilla finess. Lite enklare men får väl duga.
 
 
De här små solarna är underbara där de står i grus och diverse bråte. Lika glada varje vår.
 
  
 
 
Nu blommar blåsipporna för fullt på mitt lilla blåsippsställe. Hux flux så är de fullt utslagna.
 
 
 
Det blev en så vacker inramning med den gammla murkna björken runtomkring. Död och liv på något sätt. Är inte det livet.
 
Glad Valborg alla vänner!
 
Visa fler inlägg