När? Var? Hur?

Publicerat i: Vardagen
 
Fredag eftermiddag och en trevlig arbetsdag börjar närma sig sitt slut. Solens strålar värmer och har jagat bort de senaste dagarnas isiga vindar. Åtminstone till en del. Idag lämnade jag tjocka vinterjackan hemma för att istället klä mig i tröja och täckväst. Känner mig befriad på något sätt där jag nu står tillsammans med min vän vid en solvägg mitt i stan väntande på färdtjänsten som ska köra oss till vännens hem. 
 
Då jag sätter mig i min lilla Ford för att avverka ännu några mil vet jag att just denna soliga eftermiddag ska det ske. Inspirationen flödar så sagt och gjort, hos fröken Frö inhandlas lite växter. Kruka och jord finns i källaren och några björkkvistar tar jag i i skogen. Resultatet blir detta.
 

Som du kanske förstår var det ju nu inte alls detta jag tänkte skriva när jag satte rubriken. Men trots detta blir jag nu tvungen sätta punkt för att krypa till kojs. Imorgon ska jag upp tidigt för att spana mer växter plus lite annat smått och gott på lördagens torghandel. Efter det följer fortsättning på rubriken När? Var? Hur? 
 
Vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg