Gott Nytt År!

Publicerat i: Vardagen
Det är nyårsaftons morgon, jag har precis ätit frukost och eftersom jag tycker om ha gott om tid på mig på morgon kanske jag åtminstone hinner skriva en liten nyårshälsning till er innan det är dags åka till jobbet. Det är jag och julgranen som sitter här men inte ens den har jag tänt eller väckt ännu. Mörkret känns ibland rätt vilsamt. Ikväll ska den få glittra och glimma igen.
 
 
 
 
Ute är det sju grader varmt och det kan väl inte hjälpas utan jag saknar den friska vinterluften lite grann. Inbillar mig att vi människor mår bättre om vinter får vara vinter och tvärtom. Men att slippa halka och isiga vindrutor är ju en positiv sida av det hela och lite vinter har vi ju trots allt haft. Kanske vi får smaka lite till annars kanske nya året helt enkelt får innehålla en resa norrut faktiskt. 
 
 
 
 
Nu är årets sista arbetsdag slut. "Då ses vi 2017. Gott slut och Gott Nytt på dig" var dagens slutreplik. Med andra ord har ett nytt år rullat igång imorgon bitti och dagarna kommer gå lika fort som det gjort 2016 antagligen. Frågan är vad vi kommer fylla dagarna med. På mitt tangentbord finns många bokstäver och kombinationer att välja på men om jag får tro bilden skadar det inte med en liten avdamning så här innan det nya året drar igång. 
 
 
 
 
 
Så väljer jag att avsluta som min arbetskamrat
 
 
Då ses vi 2017. Gott slut och Gott Nytt på dig!
 
 
Nyårskamar Maria
Visa fler inlägg