Islossning.

Publicerat i: Vardagen
 
Nu börjar isen gå upp och snart är vår lilla sjö fri från is. Men först hoppas jag få höra den sjunga så där fint. Tycker så mycke om det ljudet kanske just för att då vet man att våren är på gång.
 
 
 
 
 
Båtarna ligger där och solar i väntan på att det ska bli dags ut och åka. Finns alltid någon glad roddare som också väntar och kanske både fiskspö och fikakorg kommer finnas med. Man vet aldrig.
 
 
 
 
 
Denna stubbe efter en stor ståtlig tall används till lite av varje. På sommaren lägger jag kläderna där medan jag tar ett dopp och sedan är det ju ett perfekt ställa att ta sig en funderare på. En och annan kantarell kan man ju också hitta här.
 
 
 
 
 
Kaffesumpen heter den här lilla badstranden. Kanske borde heta något med björk istället?
 
 
 
 
 
Under vintern har båtbryggorna förvarats här men snart är det dags lossa förtöjningen för att låta dem åka hem till sin egen båtplats.
 
 
 
 
 
Tänk att jag får bo vid denna underbara lilla sjö och solen skiner så isen smälter. Underbart! Vi behöver varenda solstråle vi kan få både du och jag. Hoppas du hinner njuta! 
 
 
Önskar er alla en riktigt riktigt Trevlig Helg!
 
 
#1 - - Mia:

Våren är efterlängtad av många! Fågelsången som jag upplevde från några försiktiga pippi innan jag åkte till Norge är ett fint vårtecken...

Svar: Jag får lite dåligt samvete för nog kan vinterdagar vara alldeles jättefina. Kram!
Maria Bromander

#2 - - Bosse Lidén:

Vilket trevligt inlägg och vilka fina bilder. Du verkar bo riktigt fint och har förmåga att njuta av det. Helgkram Bosse

#3 - - Therese Bjärstig:

Vilka underbara fotografier, ser att våren är på god väg hos dig! Här skiner solen så jag ska lägga mig ute i mitt uterum senare och jobba i soffan och blunda för att fönstren borde putsat, utan bara njuta av vårsolens värmandes trålar! Ha en fin start på veckan!

Svar: Tack o önskar dig detsamma. Inte kan man putsa fönster i ett så strålande väder. Finns viktigare saker. ;) Tack för att du tittade in till mig! Maria
Maria Bromander