Paus.

Publicerat i: Vardagen
 
Det var med en del envishet jag åkte till jobbet idag. Dagen skulle ju bli rätt lindrig. APT på förmiddagen och fixa lite delegeringar i eftermiddag. Inte särkilt betungande tänkte jag. Något som däremot kändes mycket betungande på ett märkligt bomullsliknande och värkande sätt var mitt huvud men det brukar lätta bara man får lite frisk luft. Vilken idiot jag var!
 
Nog för att dessa APT kan vara tjatiga men allteftersom tiden gick blev det jobbigare och jobbigare bara att sitta ner. Det där jag upplever som tjat ibland hörde jag knappt. Efter mötet kan man säga att jag på "sittande ända" talade om att nu sjukskriver jag mig. "Åk hem med dig din envisa käring" tyckte min omtänksamma kollega vilket jag gjorde med omedelbar verkan.
 
 
 
 
 
Köpte en räkmacka som tröst och tog med mig hem. Om nu bilden är suddig så är det bara sådan jag är just nu men observera, det beror inte på ölen jag hittade i källaren. Ibland mår man väldigt bra av en öl även om man anser sig höra till nykteristerna. 
 
 
 
 
 
Nu laddas här med böcker. Sorgligt nog gillar inte mina ögon att läsa just nu. De rinner och svider men då blir jag ju inte lurad att tjuvstarta. Här packas nämligen resväskorna så snart blir det till att ligga på latsidan och bara njuta igen. Ni kommer heller inte få se mig här på ett litet tag. Dels för att ögonen bråkar och dels för att jag helt enkelt flyr ett tag men sedan hoppas jag komma igen.
 
 
 
 
Kanske ändå min sega kroppastolle skulle kunna pilla lite med alla dessa gamla restgarner tills det är dags att åka. Finns många som behöver något varmt och gott just nu och lite enkla småplagg kräver inte ett par ögon som är på helspänn hela tiden. Om du är intresserad finns på facebook en grupp som heter Handarbete för välgörenhet. Kanske något för dig också?
 
 
 
 
 
Nu har jag beklagat mig mer än tillräckligt. Kanske det är bra att bli lite sjuk ibland så man bättre kan uppskatta hälsan. Vad vet jag men akta er riktigt noga för baciller och influenser. De är inte alls roliga!
 
 
Höstkramar till er alla!
 
 
Maria 
#1 - - AE:

Krya på dig!

Svar: Gör allt jag kan. Att umgås med garn kan väl inte vara fel? :) Kram!
Maria Bromander

#2 - - Anna-Lena:

Elände, låter det som. Men övergående. Bra att tycka lite synd om sig ibland. Man mår iaf lite bättre då. Undrar vart det bär i väg? Söderut tror jag. För egen del så blir det några dagar i London.Vår favoritstad, besökt betydligt fler gånger än vad vi besökt t.ex Stockholm. Ser fram emot att läsa om din resa.... och krya på dej!

Svar: Det blir lite lättare då när man tycker lite synd om sig men det gäller att sätta stopp för gnället också. Igentligen hjälper det ju inte ett dugg. Snarare tvärtom så där lurade jag mig själv igen. ;) London är fint och jag önskar en en fin och trevlig resa! Ha det gott!
Maria Bromander

#3 - - Mia:

Var rädd om dig!
Krya på dig!
Trevlig resa!

Allt från Varberg idag... ;-)

Svar: Tack Mia. Hoppas du har det bra i Varberg och nu tror jag det är hög tid göra ett besök hos dig på bloggen igen. Har varit så slö. ;)
Maria Bromander

#4 - - Yvonne:

Tråkigt för dig att inte vara riktigt kry, men hoppas att det fort går över! Du har något väldigt roligt att se fram emot - resa - det är ju bara så skoj. Räkmacka är GOTT och öl till är väl helt OK!
Krya på dig! Kram

Svar: Det är så sant Yvonne. Jag har det ju igentligen väldigt bra så snart är jag pigg som en lärka. Hoppas också du mår bra och nu är det hög tid för ett besök hos dig. Kram till dig!
Maria Bromander

#5 - - Liv:

Krya på dig <3. Vila väl och ta hand om dig. Kramen

Svar: Tack så mycket! Kram på dig!
Maria Bromander

#6 - - Pernilla:

Många är sjuka nu. Krya på dej!
/P

Svar: Tyvärr. I det här fallet vore det ju bättre vara själlv faktiskt .
Maria Bromander

#7 - - Bosse Lidén:

Hoppas du är mycket bättre. En resa låter spännande. Handlar den om välgörenhet? Välkommen tillbaka. Kram Bosse

Svar: På sätt och vis för detta är välgörenhet det också. Flumigt eller hur. ;) Välgörenhet mot mig själv och min livskamrat. På återseende! Trevlig helg!
Maria Bromander

#8 - - Bosse Lidén:

Hoppas allt är bra. Kram Doktor Bosse

#9 - - Bosse Lidén:

Här får du en bloggpaushelgkram.

#10 - - Bosse Lidén:

Maria-Therese min vän. Tydligen finns jag kvar i Robban Broberg världen som jag varit sista två veckorna på bloggen, när jag når din bloggstation. Hoppas du har det bra såhär en bit in i höstens andra halvlek. Kram Bosse