Liten.

Publicerat i: fotoutmaning

 

 
På detta tema finns för mig bara ett alternativ om lill-prinsens föräldrar ger sin tillåtelse. Eftersom de nu gjorde det har ni här en av de första bilderna som togs på vårt barnbarn Felix. Om jag räknar rätt är han tio dagar idag. Tycker han ser ut som en modig liten krabat där han ligger och försöker se något av den omgivning han kommit till.
 
 
När äntligen lillebror kommer blir man storebror. Eftersom nu lillebror skulle till sjukhuset på kontroll fick storebror Aston stanna hemma med mormor. Det var då detta spionhus blev till. En låda full av små magnetkulor och stavar blev till något större. Bra eller hur och roligt framför allt. Hoppas jag aldrig slutar leka för det är roligt och sätter krydda på tillvaron. Hoppas storasyster i familjen hade roligt på sitt håll, det vill säga i skolan.
 
Nu får jag väl be om ursäkt för lite suddiga bilder men jag anser att det de visar är så stort att bildkvalitén är en bagatell i sammanhanget. Jag älskar alla våra julsånger så varför inte lyssna på Ett litet barn av Davids hus. 
 
 
Kram
 
Maria
 
 
 
 
#1 - - BP:

Vilken härlig bild på Felix!!! En mycket välskapt kille som söker ögonkontakt med sin mamma - total tillit!
Roligt att du har barnasinnet i behåll och gillar att leka. Hoppas leklusten håller i sig livet ut. Det hoppas jag även för min del:-)

Svar: Total tillit, det är vad bilden visar. Tack ...☺
Maria Bromander

#2 - - Anna-Lena:

Ett sådant häftigt hus. Har inte sett materialet tidigare. Måste vara kul att bygga med. Barnen blir snabbt stora i förhållande till att vara spädbarn. Tycker t.o.m att vår lilla förstås på tre månader blivit stor. Allt är ju relativt....Tiomånaders tösapojk är ju redan en pojke..ingen riktig baby längre. Ha det gott!

Svar: Fort, fort går det och åren bara försvinner. Ska ta reda på vad byggmatrialet heter så det kommer. ☺
Maria Bromander

#3 - - Anki:

En alldeles underbar bild på lilla Felix!
Kul leksak ... tack för tipset :)
Kram

Svar:
Maria Bromander

#4 - - Violen%25252525252525252520p%252525252525252525E5%25252525252525252520Brandholmen:

Ömsint bild på lille Felix! Spionhuset ser riktigt tufft ut. Det krävde säkert en hel del tankeverksamhet att bygga.

Svar: De bara blev. ☺
Maria Bromander

#5 - - Ditte:

En ljuvlig bild på en liten pojke. Så fin!
Och att bygga med dessa "mojänger" är så roligt. Ohc ätnk ett spionhus! Där kan en leka mycket.
Härlig tolkning av veckans tema.

Svar: Tack! Låter som du känner till mojängerna. Heter det geomac?
Maria Bromander

#6 - - Hanna Karlsson:

Grattis till barnbarnet. Han ser ljuvlig ut. Kul att bygga med magneter. På dotterns skola har de såna kulor och magnetsstavar och vi satt länge och byggde tillsammans. :-)

Svar: Visst är de en kul grej. ☺ Tack för du tittade in till mig o go helg på dig!
Maria Bromander

#7 - - Musikanta:

Underbart med barnbarn. Och att ha lyckan att kunna följa dem medan de växer upp. Man kommer knappt ihåg hur små de är när de föds. Roligt att prinsens föräldrar gav dig tillåtelse att lägga ut fotot på honom så vi kunde njuta av det.
Ingrid

Svar: Så sant ☺ önskar dig en god veck. Maria
Maria Bromander

#8 - - Mia:

Det här har jag missat helt och hållet! En så fin bild, härlig blick. Grattis till Felix! En stor dag när de föds, följs av många roliga dagar... :-)

Svar: Tack och som du skriver finns mycke se framemot.
Maria Bromander