Här sitter jag insvept i en filt med ett par stora ulltofflor på fötterna. I vanliga fall är de här tofflorna alldeles för varma men nu har de kommit väl till pass ett par dagar. Faktiskt flera veckor om jag ska vara ärlig. När det gäller mitt eget mående har jag tydligen lite svårt vara ärlig. Tror jag är någon slags järn-lady som kan ställa upp på planerade aktiviteter och gå till jobbet trots att febern ligger på lur, hostan rungar i bröstet och huvudet känns som en misshandlad fotboll. Det värsta är att jag aldrig lär mig trots att jag varit med ett tag och vid det här laget har sett vilka konsekvenser det kan bli. Idiotiskt! Jag säger det själv och hoppas på bättring både då det gäller fysik och förnuft.
 
 
Den där dagen, i tisdags närmare bestämt då jag skulle varit hemma men åkte till jobbet ändå gick jag en runda runt kvarteret då jag kom hem. Kunde inte motstå att dra upp mobilen och fota grannens grind som också är kvarterets vackraste grind.
 
 
 
 
Äntligen har den riktiga vintern kommit och även om det känns lite sent så tycker jag om den klara kalla luften och vita snön som ligger i mjuka drivor. Så vackert och så tyst. Så vill jag ha det ändå till snön smälter bort i ett huj och våren kommer.
 
"I varje man bor en konung,
i varje kvinna bor en drottning.
Tala till dessa och de stiger fram."
 
 
 
 
Kram
 
Maria
 
 
 
 
#1 - - Bosse Lidén:

Du måste vara rädd om dig. Vilken vacker bild med snön på grinden. Jag längtar också till våren. Samma sak varje år vid den här tiden. Snart är vi där.
Kram Bosse Konungen.

Svar: Läste Minnen som stannat kvar idag. En liten bit i taget ... men go saker ska man ju inte glufsa i sig. De ska man njuta av. ☺ Tack för att du delar med dig!
Maria Bromander

#2 - - Anki:

Det ska man ... ja, vara rädd om sig alltså!
Fantastiskt vackert med snön där på grinden!
Ta det lugnt och krya på dig!
Kram

#3 - - anna-lena:

Hoppas att du kryat på dej nu. Vi är väl sådana, vi kvinnor, att vi inte vill inse att vi behöver ta det lite lugnt då och då. Ligger det i det hormonella... eller har vi fostras att bli sådana?
Fin bild! Ska ge mig ut på mossen här hos oss - med smala gamla skidor på fötterna- och njuta av det vackra landskapet, HA det gott och var rädd om dej!

Svar: I dag har det verkligen varit skidäder. Hoppas du fick en fin tur. Gott!
Maria Bromander

#4 - - Pernilla:

Usch! Du måste vara räddning dej. Vi har än så länge......inte fått varken förkylning eller influensa. Hoppas vi slipper. Vinter har vi däremot fått.
/P

Svar: Vintern kom med dunder o brak o kallt blev det. Yr gör det säkert mer på gotland ä här. Håll i hatten. 🤠
Maria Bromander

#5 - - Lotta:

Lättare sagt än gjort det där med att vara rädd om sig. Oftast är det när man ligger där som man tänker efter. Jag vet är själv lika dan. Vilket vackert foto på grinden.
Önskar dig en bra dag!

Kram

Svar: Så är det. Nu är snön borta och energin återvänder. Kram min vän.
Maria Bromander

#6 - - Bosse Lidén:

Hoppas allt är väl med dig. <3
Kram Bosse

Svar: Allt är väl. Kramen!
Maria Bromander