Hemma igen.

Publicerat i: Vardagen
 
Borta bra men hemma bäst. Ja, kanske det men lite väl kyligt är det allt här i norden. Framför allt när man just kommer från ett land där dagstemperaturen är runt 35-40 grader. På nätterna är det så varmt inomhus att det faktiskt är skönast sova ute, kanske på taket. Om man nu kan sova vill säga annars tar man sin madrass och prövar om det går bättre någon annanstans i huset.
 
 
 
 
På morgonen kan man alltså hitta sin man på en helt annan plats än där han la sig för att sova. Vi hade med ett grönt lakan så troligtvis är det han som ligger till vänster. Men man kan aldrig vara säker.
 
Bäst att lyda dotterns råd och hålla lite koll på älsklingen så han inte yrar upp nyvaken i bara kalsingarna. Vi befinner oss i ett muslimskt land och kvinnorna i huset är vakna sedan länge. Respekt, respekt frigjorda västerlänningar.
 
 Även om nu detta var tredje gången på tre år som jag var i Tunisien var det inte vilken resa som helst. Men mer om det imorgon. Orken börjar ta slut och jag avslutar med kindpuss och ett tunisikt god natt.
 
 
 Tisbah ala kheir!
 
 
#1 - - Anna och en röd stol:

Oj, ja så kan det bli när det är för varmt, bara mannen nu inte går i sömnen :) Du hade gärna fått provköra min symaskin :) Ha det gott. Kram Anna

#2 - - Camia:

Ja, när temperaturen börjar komma upp i de graderna börjar det bli lite väl svettigt!