Stå.

Publicerat i: Vardagen
 
Här några bilder på temat stå. Det fanns många att välja på men till sist blev det de här.
 
 
Det är tungt att vara en grep och i det här fallet blev jobbet i trädgården för tungt. Skaftet gick helt enkelt av men med lite hjälp av husväggen håller den sig hyfsat stående tills vidare.
 
 
 
 
Det var en varm dag och när källare och garage röjts gick färden till soptippen. När allt var avlastat var vi bara tvungna hem och hämta kameran för hur ofta står ett fint gammalt piano på tippen.
 
 
 
 
Om ni undrar vad pianisten spelar så var det gamla goa "Kalle Johansson" och pianots klang var det minsann inget fel på. Troligtvis kommer inte detta inträffa fler gånger i mitt liv men man vet ju aldrig vad som står på tippen nästa gång. HÄR hittar ni fotoutmaningen och fler foton.
 
 
Trevlig helg o kram på er!
 
 
Maria
 
#1 - - Gemsofmylife:

Vilka kanonbilder du hittade den första var verkligen ett vacker stilleben på temat/ordet STÅ och den andra bilden var ju helt underbar, och där stod ett gammalt Piano, så vackert och det gick att spela på, :)
Tack för att du är med och delar dina fina foton
Kram Sanna

Svar: Sådana här små utmaningar gillar jag av flera olika orsaker. Kanske mest för att var och en bidrar efter bästa förmåga och är bra precis som man är. Dessutom är mitt liv just nu lite fullproppat så några större inlägg blir det inte här på ett tag. Men en bild kan säga mer än tusen ord. Tack för att du finns o allt gott till dig!
Maria Bromander

#2 - - M:

Wow, pianobilden alltså. Så läcker. Stolen fanns också redo och bara väntade eller? Om jag hade plats så skulle jag vilja ha ett piano men tyvärr är mitt hus för litet för att jag ska kunna avvara golvyta för ett sånt.

Jag blev full i skratt när jag såg handtaget på grepbilden. Jag såg bara handtaget först nämligen och fick scrolla ner för resten. Jag la upp en spade som lutar mot en sten. Förvisso hel ännu men det hinner ändra sig. Jag lånade farsans grep och lyckades gräva sönder skaftet så den ser exakt lika dan ut som din grep.

Svar: Stolen hämtade jag i högen bredvid. Tänk va grejer det finns av alla de slag på dessa sopstationer. Riktigt spännande och spännande ska det bli titta in till dig. Ha det så gott! Kramen på dig.
Maria Bromander

#3 - - ToveOlberg:

AJ då gick den av, ja då stå-r den ju där. Pianobilden är bara för härlig :-)

Svar: Nu förstår jag, det var aj på "grep-språk" det där braket när den gick av. Ha det riktigt gott min vän.
Maria Bromander

#4 - - Herr Nilssons Fru :

Men vilken häftig bild. Pianospel på tippen. Nä det är sannerligen inte ofta det STÅr ett sånt på sopstation. Kanonfint till temat stå.
Kramiz

Svar: Roligt du tittade in till mig. Nu ska jag titta in till dig. Kram på dig.
Maria Bromander

#5 - - Karin:

Ett verkligt ovanligt fynd och en udda bild på en soptipp! Bra fångat!
Kram Karin

Svar: Tyvärr blev det lite dålig skärpa men vem har sagt allt ska vara så där perfekt jämnt. Fy vad tråkigt livet skulle bli då. Allt gott till dig!
Maria Bromander

#6 - - Carita Liljendahl:

Vilka fina bilder! Redskapen som står och vilar.
Och som du säger, inte ofta man ser ett piano och en pianist på tippen!
Toppen!

Svar: En liten trudelutt lättar upp livet och det gamla pianot var ju så att säga med på noterna. Trevlig helg och roligt du tittade in till mig. Allt gott!
Maria Bromander

#7 - - Mia Ahlstrand:

Vilka roliga bilder och rolig tolkning!

Svar: Roligt du tycker de.
Maria Bromander

#8 - - Beppan:

Vilket öde för ett gammalt fint piano!
Men en läcker bild fångade du.
Kul med pianisten också.

Svar: Pianisten fick jag medmig hem men pianot fanns det liksom inte plats för. :) Tack att du tittade in till mig.
Maria Bromander

#9 - - Violen på Brandholmen:

Vilket fynd på tippen! Mycket har jag sett stå där men aldrig ett piano! Fina bilder du bjuder på!

Svar: :)
Maria Bromander

#10 - - Lotta:

Du är ju grym på att ta fina foto till utmaningarna. Det gäller att ha fantasi och det har verkligen du.

Kramen

Svar: Du är snäll du. En del foton blir man nöjd med och andra inte men fota är roligt vilket ju är huvudsaken eller hur. Kram på dig!
Maria Bromander